کلینیک مشاوره خانواده به افراد کمک می کند تا خانواده‌ی سالم تر، شادتر و آرام تری بسازند. خانواده‌ی سالم، خانواده‌ای است که اعضایِ آن کنار هم نه تنها صمیمیت، آرامش و لذت را تجربه کنند بلکه به پیشرفت و توسعه‌ی فردی برسند. انتخاب یک کلینیک مشاوره خانواده حرفه ای، می تواند ابعاد مختلف زندگی شما را تغییر دهد، اصلاح کند و پرورش دهد..

کلینیک مشاوره خانواده باید جایگزین درد و دل های بیهوده با اطرافیان شود؛ همه‌‌ی ما تجربه‌ی این را داریم که دوستانمان درباره‌ی خصوصی ترین مشکلات خانوادگیشان با ما مشورت کنند و ما هم بی هیچ تخصص و مهارتی سعی می کنیم نسخه پیچی هایِ ناکارمد را به آنها ارائه دهیم.. اما این گفتگوها به غیر از اینکه شما را در منجلابِ مشکلات بیشتر فرو ببرند و منفی ها را گسترش دهند، هیچ سود دیگری ندارد!

کلینیک مشاوره خانواده نه تنها رابطه‌ی اعضای خانواده باهم بلکه رابطه‌ی هر فرد با خود را اصلاح می کند.. اگر از مشاوران حرفه ای کمک بگیرید، آنها نخست بر رابطه‌ی شما با خود و باورهایِ شخصیتان کار می کنند و سپس با طراحی جلسات دونفره یا چند نفره با همسر یا دیگر اعضای خانواده، روابط شما را بهبود می بخشند.. بسیاری از روانکاوان بزرگ دنیا بر این باورند که بیشتر مشکلات ما از مشکلاتِ روابطمان آغاز می شوند؛ در واقع آنها معتقدند که اصلاح رابطه ها، زندگی ما را اصلاح خواهد نمود.

 

کلینیک مشاوره خانواده

 

مشاوره خانواده چیست و در کلینیک مشاوره خانواده چه می کنند؟

همانطور که گفتیم کلینیک مشاوره خانواده بر روابطی چون: رابطه‌ی زن و شوهر با یکدیگر، روابط بین والدین و فرزندان و روابط فرزندان باهم تأثیراتی می گذارد تا آرامش در خانواده برقرار شود و تنشُ درگیری به حداقل برسد. مشاوره خانواده ماهرانه‌ چیزی است که می تواند در طیف وسیعی از مشکلات شما را یاری کند:

مشاوره خانواده به درمان و اصلاح مشکلات بعد از جدایی برای همسران و فرزندان می پردازد...

کاهش آسیب های حاصل از فوت شدن یکی از اعضای خانواده و کمک به دیگر اعضا برای ادامه‌ی زندگی به صورتی باکیفیت..

راهنمایی خانواده ها برای داشتن رفتارِ صحیح با فرزندان در سنین مختلف به خصوص دوران حساس بلوغ...

کمک به اصلاح رابطه‌ی زن و شوهر برای کنار هم بودنی لذت بخش و آرام با کمترین درگیری و از میان برداشتن موانعی که رابطه‌های زناشویی را مختل و نامطلوب می‌کند..

کمک به درمان افسردگی اعضای خانواده که یکی از رایج ترین مشکلاتی است که نه تنها به خودِ فرد بلکه به همه‌ی اعضایِ خانواده اش آسیب های زیاد و جدی خواهد زد...

مشاوره خانواده با تجربه و کاربلد، مهارت هایِ زندگی را به شما می آموزد؛ مهارت هایی که در مدرسه ها و دانشگاه‌ها آموزش داده نشده است.. مهارتهایی مانند: حل مشکلات با گفتگوهای هدفمند و درست، درک یکدیگر، همدلی، مدیریت عواطف، مهارت حل مسئله، مهارت کنترل شرایط و مدیریتِ خود و...

مشاوره خانواده یک هنر است و مشاورِ خانواده یک هنرمند است که روان اعضای خانواده را در دست می‌گیرد تا ظرافت ها و هنرِ زندگی را به آنها بیاموزد تا خانواده‌ی خود را به یک اثر هنری تبدیل کنند! هرچند همیشه ممکن است اختلاف نظرهایی میان اعضا باشد اما یک تابلوی نقاشیِ جذاب از هماهنگی و تعادل میانِ رنگهای مختلف ساخته می شود؛ اعضای خانواده با وجود اختلافهایشان می توانند کنار هم آسوده، متعادل و آرام باشند اگر هنر رابطه را بیاموزند..

به جای حل کردن مشکلاتی چون اعتیاد، خیانت، بحران های ناگهانی، درگیری هایِ شدیدِ خانوادگی، عدمِ امنیت و... با فامیل، دوستان یا مشاورانِ بی تجربه از تیم مشاوره خانواده ای کمک بگیرید که هرلحظه دانشِ خود را به روز می کنند و متعهدُ مسئولیت پذیر هستند...

کلینیک مشاوره خانواده

مشاوره و روان درمانی خانواده در کلینیک مشاوره خانواده...

کلینیک مشاوره خانواده می تواند بن بست های روابط را باز کند و تعادلُ هماهنگی را به خانواده ها بازگرداند. مشاوره و روان درمانی خانواده نیز در مواردِ بسیاری می تواند بهبودی و سلامت را به خانواده ها هدیه دهد که به تعدای از آنها اشاره می کنیم:

مشاوره و روان درمانی خانواده نه تنها به بهبود بحران ها و آسیب هایی که در بالا اشاره شد کمک می کند بلکه در پیشگیری از مشکلات نیز تأثیر به سزایی دارد؛ افزایش آگاهی، آموزش راه‌های حل مشکلات، خودآگاهی، افزایش شناخت از یکدیگر، یادگیری ارتباطِ متقابل و... باعث می‌شود افراد از ایجاد مشکل جلوگیری کنند و در صورتِ بروز، پیش از گسترشِ آن، به خوبی برطرفش نمایند.

زوج درمانی به صورت دونفره در کلینیک مشاوره خانواده باعث می‌شود که زن و مرد از زاویه‌ی دیدِ خود مسائل را مطرح کنند و مشاورِ هوشمند و زیرک نسخه های لازم برای روان درمانیِ فردی و خانوادگیِ آنها را بپیچد.. هرچند گاهی مشاوره‌های دونفره محقق نمی‌شود اما یک مشاور زیرک و کاربلد همیشه راهکارهای لازم برمبنایِ شرایطِ اجباری را طراحی می‌کند.

خشم های درونی، رنجش هایِ روی هم جمع شده، وسواس هایِ فکری و عملی، توقع های بیجا، عدمِ درک، مسائلِ حل نشده، عدمِ شناختِ کافی از یکدیگر، عدم تفاهم، عدمِ پذیرشِ اختلافِ نظرات، اضطرابهای بیش از حد، مسئولیت ناپذیری، تحقیر، ایرادگیری‌ها، سرزنش‌ها، تلاشهایِ فرسایشی برای تغییرِ یکدیگر و... از جمله عوامل آسیب رسانی هستند که با مشاوره و روان درمانی خانواده بهبود می‌یابند تا خانواده شاداب و سلامت شود.